Peeling PRX-T33


Peeling PRX-T33 is een nieuwe behandelmethode bedoelt om de huidstructuur en de conditie van de huid te verbeteren.

De gepatenteerde formule die bestaat uit een combinatie van trichloorazijnzuur (TCA),waterstofperoxide (H₂O₂) en kojinezuur passeren de huid barrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H₂O₂ de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de cel vernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, en verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

Ook geeft het de huid direct een intense boost. De huid ziet er gladder en gezonder uit met een duidelijke glow effect na slechts 1 behandeling.

Behandelindicaties:

  • Pigment
  • Littekens ( acne, na medisch ingreep, waterpokken of krentenbaard )
  • Huid met volumeverlies
  • Verslapte huid
  • Rimpels en kraaienpootjes
  • Striemen op het lichaam
€ 95,-

Peeling PRX-T33

Peeling PRX-T33 is een nieuwe, unieke formule met een combinatie van trichloorazijnzuur (TCA),waterstofperoxide (H₂O₂) en kojinezuur. Deze combinatie revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid direct een intense boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

                   

Hoe werkt het?

De behandelaar brengt het PRX-T33 serum aan op het behandelingsgebied. Het product wordt in de huid gemasseerd. Hoeveel lagen er nodig zijn tijdens de behandeling is afhankelijk van de conditie van de huid op dat moment. Daarna word de huid gereinigd en verzorgd. De huid ziet er direct fris en stralend uit.
De behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kost €95,-

Heeft de Peeling PRX-T33 bijwerkingen?

Tijdens de behandeling kunt u een prikkelende sensatie in het behandelingsgebied ervaren. Na de behandeling kan de huid wat lichte roodheid vertonen. Dit trekt in de loop van de dag weg. De huid kan in dagen na de behandeling licht tot matig schilferen.

Wat moet ik doen na de behandeling?

Om het effect van de behandeling te versterken krijgt u na verzorging mee voor de daarop volgende 6 dagen.

Hoe vaak moet ik de behandeling ondergaan?

Advies is om deze behandeling in een kuurverband te laten doen. Een kuur betekend dat u een reeks van 3 tot 5 behandelingen ondergaat met een interval van 7 a 10 dagen.

Voor wie is de Peeling PRX-T33 geschikt?

Peeling PRX-T33 is geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan. Toepasbaar voor alle leeftijdscategorieën. Van tieners met onzuiverheden tot op latere leeftijd voor huidverslapping.