IPL

IPL staat voor Intense Pulsed Light en wordt ook wel lichtflitstherapie genoemd. Een IPL-behandeling is uiterst effectief bij huidproblemen zoals acne, diffuse roodheid, couperose, spider naevi, rosacea en huidverjonging. Ook wordt een IPL-behandeling vaak toegepast voor lichaamsontharing. Een IPL-behandeling kan bovendien bijdragen aan huidverbetering. De IPL-techniek gebruikt een breed spectrum aan licht en beschadigt de omliggende huid niet. 


ACNE

Een IPL-behandeling kan uitkomst bieden als je veel last hebt van acne. Bij acne is er sprake van een ontstekingsreactie doordat talgklieren verstopt raken en bacteriën zich in rap tempo vermenigvuldigen. Een behandeling met IPL is uiterst effectief bij de bestrijding van de P. Acnes-bacterie. De IPL-lichtflitsen zorgen ervoor dat de talgproductie vermindert, de huid rustiger wordt en oude littekens vervagen.


Diffuse Roodheid

IPL is bijzonder geschikt om diffuse roodheid aan te pakken. Diffuse roodheid komt met name voor in de hand, rond de neus en op de wangen. Bij het ontstaan van diffuse roodheid spelen leeftijd, hormonen en erfelijkheid spelen een rol, net als de hoeveelheid blootstelling aan zonlicht. De unieke IPL-techniek maakt het mogelijk om zeer gericht fijne bloedvaatjes te behandelen.


Couperose

Couperose in het gezicht, het decolleté of op de benen kan goed worden behandeld met IPL. De warmte die door de lichtflitsen wordt afgegeven, zorgt ervoor dat het bloed in de fijne vaatjes stolt. Natuurlijke processen zorgen ervoor dat het gestolde bloed wordt opgeruimd en de roodheid al binnen 2 weken verminderd. Al na één behandeling met IPL is de zichtbaarheid van couperose sterk verminderd.


Spider Naevi

Bij Spider naevi is er sprake van uitgezette en verwijde bloedvaatjes. Spider naevi ontstaat meestal op latere leeftijd. IPL-therapie is doeltreffend om de zichtbaarheid van spinnenkopjes te verminderen. De verwijde kleine bloedvaatjes worden verwarmd door de warmte van de lichtflitsen. Vervolgens ruimt het lichaam het gestolde bloed op, zonder dat er schade ontstaat aan de omliggende huid of bloedvaten.


Rosacea

Rosacea is vaak erfelijk bepaald en dus helaas niet te voorkomen. Gelukkig kun je rosacea wel goed laten behandelen. De huidaandoening kenmerkt zich door roodheid in het gezicht. IPL-behandelingen zorgen ervoor dat bloedvaatjes in de huid vernauwen en verminderen roodheid in het gezicht aanzienlijk. De warmte die tijdens een IPL-behandeling vrijkomt stimuleert bovendien de egalisatie van de oppervlakkige huid.


Huidverjonging

Huidverjonging met lichttherapie word meestal uitgevoerd met IPL.

IPL zorgt voor een toename en herverdeling van het collageen, waardoor het netwerk van vezels zich kan herstellen. Ook neemt de bloedcirculatie en daarmee de zuurstofvoorziening in de huid sterk toe en wordt het bindweefsel van de huid effectief en krachtig ontgift.


Ontharing

Bij behandelingen met IPL worden haarzakjes kapot gemaakt met een lichtontharingsapparaat, zodat er in het haarzakje geen nieuwe haar kan ontstaan. Om optimaal resultaat te behalen is het nodig om meerdere keren een IPL-behandeling te ondergaan. Haar groeit namelijk in 3 verschillende fases: groeifase, rustfase en overgangsfase. Door over een langere periode IPL-behandelingen te ondergaan, zal aan het eind van het behandeltraject 80 tot 90% van de ongewenste haargroei of overbeharing verdwenen zijn.
ipl acne

IPL Acne Behandeling 

Het gecombineerde licht van het IPL-handstuk zorgt ervoor dat de P. Acnes bacterie wordt teruggedrongen en de ontstekingsreactie afneemt. Daarnaast zorgt de warmte in de diepte van de huid voor het samentrekken van de talgklier, waardoor de talgproductie afneemt.

Een IPL-behandeling kan uitgevoerd worden in het gezicht en op het lichaam bij lichte huidtypen. Bij mensen met een donker huidtype adviseren we alternatieve behandelmethoden. We kunnen de huid met rode bultjes, ontstekingen en roodheden effectief met IPL behandelen. De IPL-behandeling kan uitstekend gecombineerd worden met andere acne behandelingen en/of chemische peelings.


Gelaat€ 55,-
Wangen€ 30,-
Hals€ 55,-
Schouders / Boven Rug€ 65,-
Rug uitgebreid€ 85,-


Afhankelijk van de ernst van de indicatie adviseren wij tussen de 3 en 5 behandelingen met een interval van 1 tot 4 weken.

IPL Diffuse Roodheid,Couperose, Spider Naevi, Rosacea Behandeling 

Speciaal licht van het IPL-handstuk absorbeert selectief de roodbruine kleur van vasculaire indicaties. Het licht wordt omgezet in warmte, waardoor bloedvaatjes stollen en worden afgebroken door het lichaam. Met als resultaat vermindering van huidkleur verschillen, waardoor je huid een rustiger en egaler aanzien krijgt. Opvlammingen (‘flare-ups’) van roodheid in het gezicht nemen af. Ontstekingsremmend bij rosacea. Algemene huidverbetering.Gelaat€ 55,-
Wangen of Neus € 30,-
Hals€ 55,-
Handen€ 40,-
Lichaam/Ledematen € 85,-


Afhankelijk van de ernst van de indicatie adviseren wij tussen de 3 en 5 behandelingen met een interval van 1 tot 4 weken.

ipl-huidverjonging

IPL Huidverjonging Behandeling 

Tijdens een IPL-behandelingen worden lichtflitsen van verschillende golflengtes gebruikt, waardoor de huid op verschillende dieptes wordt gestimuleerd om zichzelf te herstellen en te verbeteren. Het resultaat is een verbeterde conditie van het bindweefsel, een frissere uitstraling en een strakke en zachte huid.Gelaat€ 55,-
Hals€ 55,-
Decolleté€ 55,- 


Afhankelijk van de ernst van de indicatie adviseren wij tussen de 8 en 12 behandelingen met een interval van 2 tot 4 weken.

ipl ontharen

IPL Ontharen

TOT WEL 90% HAARREDUCTIE MET IPL-BEHANDELINGEN.

Bij behandelingen met IPL worden haarzakjes kapot gemaakt met een lichtontharingsapparaat, zodat er in het haarzakje geen nieuwe haar kan ontstaan. Om optimaal resultaat te behalen is het nodig om meerdere keren een IPL-behandeling te ondergaan. Haar groeit namelijk in 3 verschillende fases: groeifase, rustfase en overgangsfase. Door over een langere periode IPL-behandelingen te ondergaan, zal aan het eind van het behandeltraject 80 tot 90% van de ongewenste haargroei of overbeharing verdwenen zijn.


IPL-behandelingen gelaat

Bovenlip€ 25,-
Kin€ 30,-
Tussenstuk bij de wenkbrauwen€ 20,-
Oorschelpen€ 20,-
Hals€ 50,-
Bakkebaarden)€ 40,-
Wangen € 40,-
Hele gelaat€ 65,-


IPL-behandelingen Lichaam

Nek€ 50,-
Oksels€ 40,-
Schouders€ 85,-
Hele rug€ 160,-
Borsten vrouw (incl. tepelhof)€ 50,-
Borst man€ 85,-
Buik€ 85,-
Navelstreek€ 20,-
Bikinilijn€ 40,-
Bikinilijn (incl. schaamstreek)€ 55,-
Bilnaad€ 40,-
Billen€ 55,-


IPL-behandelingen Ledematen

Bovenarmen€ 85,-
Onderarmen€ 85,-
Volledige armen€ 160,-
Bovenbenen€ 110,-
Onderbenen (incl. knie)€ 110,-
Volledige benen€ 210,-
Handen (incl. vingers)€ 20,-
Voeten (incl. tenen)€ 20,-

Wil je het liefst 8 behandelingen in 1x betalen dan kan je 10% extra korting krijgen op de scherpe prijzen die dit al zijn.


Gemiddeld zijn er tussen 8 en 12 behandelingen nodig om de gewenste resultaten te behalen. 


Interval tussen de behandelingen 1e – 2de -3de behandeling 

  • Gezicht 4 weken
  • Lichaam en ledematen 6 weken

Na de 3e behandeling 

  • Gezicht 4-6 weken
  • Lichaam en ledematen 9 tot 12 wekenEen afspraak maken bij Jivi Beauty voor huidverbetering

Geïnteresseerd in een behandeling voor een huidverbetering? Dan kan je bij Jivi Beauty terecht. Heb je de ideale behandeling gevonden? Dan kan je  eenvoudig online een afspraak maken met een van de specialisten! Heb je nog vragen? Dan kan je direct met onze huidspecialisten in contact komen door je vraag te mailen naar mailto:info@jivibeauty.nl ook zijn we telefonisch bereikbaar op het nummer; tel:06 31 32 52 96.  We staan altijd voor je klaar!