Microneedling RF


De Vivace Microneedling RF is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging.
Het is een nieuw wapen in de strijd tegen huidveroudering. Het gaat om micro-needling in combinatie met RF (Radio Frequente energie).
Het grote voordeel van deze combinatiebehandeling is een snellere stimulatie van collageen en elastine. De behandeling is minder pijnlijk en de hersteltijd is bovendien kort. Het kan worden toegepast in zowel winter als zomer.

De Vivace is uitstekend te gebruiken bij:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Zonneschade
 • Huidverstrakking
 • Huidveroudering
 • Grove poriën
 • Acne
 • Littekens
 • Striemen

Waarom de Vivace Microneedling RF:

 • Geschikt voor ieder huidtype
 • Geschikt voor gelaat en lichaam
 • Verschillende behandeltechnieken
 • Minimale hersteltijd
 • Veilige behandelingen
 • Nauwkeurige controle

Gelaat


€280,-

Gelaat en Hals


€350,-

Gelaat, Hals en Decolleté

€395,-

Wangen


€230,-

Ogen


€195,-

Handen


€230,-
€300,-

Striemen (bijv. buik) 

*€280,- v.a.

Billen (acne)


€300,-

Litteken klein


€195,-

Litteken groot


€230,-
* Striemen is vanaf prijs, aan de hand van de te behandelen gebied nader te bepalen bij de intake.

Wij adviseren om een kuurbehandeling te doen van 4 sessies voor lijntjes en rimpels. 6 tot 8 sessies voor acne, littekens, grove porien en striemen.

Korting op kuurbehandelingen:

4 sessies is 5% korting op laatste sessie.

6 sessies is 10% korting op laatste sessie.

8 sessies is 15% korting op laatste sessie.

                   

Voor de behandeling

Wij adviseren u om een uur voor de behandeling paracetamol in te nemen.

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid rood en beetje gezwollen zijn. Dit verdwijnt meestal binnen 1 dag.
Zonnebescherming factor 30 of hoger word de eerste 6 weken aangeraden.

Hoe werkt de Microneedling RF behandeling?

Micro-needling is eigenlijk een gecontroleerd wondhelingsproces op gang brengen zonder de buitenste huidlaag (epidermis) erg te beschadigen Dit gebeurt door het maken van minuscule gaatje die de huid aanzetten zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuw collageen- en elastinevezels.
In de ontstane microkanaaltjes kan een product (bijvoorbeeld hyaluronzuur, retinol of prp) op een veilige manier, en zonder haar werking te verliezen, in de gewenste plaats in de huid terechtkomen. Radio frequentie is een techniek die met elektromagnetische golven (radio golven) kleine warmtebeschadigingen in de huid maakt en daarmee het proces van collageenproductie en bindweefsel-verstrakking op gang brengt. RF wordt in tegenstelling tot laser niet gehinderd door huidskleur, en daarom zeer geschikt voor donkere huidtype.

Voor wie is het geschikt?

Als je last hebt van lijntjes en rimpels, kraaienpootjes, verlies van stevigheid, acne, acne littekens, littekens ontstaan na een operatie, grove poriën, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, vale teint, rokershuid en zonbeschadigd huid, striemen. Deze combi behandeling is geschikt voor zowel gelaat als lichaam.

Voordeel van Microneedling RF behandeling?

Bij klassieke manier van microneedling word er handmatig (rollen over de huid) of mechanisch (schuiven over de huid) naadjes over de huid geduwd. Bij klassieke manier van RF is het alleen mogelijk om de radio frequente golven van buitenaf in de huid te krijgen. Met de Microneedling RF behandeling word er door middel van micro gouden naaldjes warmte dieper in de huid gebracht. De micronaaldjes gaan gecontroleerd en tegelijk onderhuids en geven daar de RF af, waarbij de bovenste laag van de huid niet te veel schade krijgt. Deze combinatie zorgt in een behandeling voor meer resultaat met minimaal hersteltijd.

Aantal behandelingen en interval

Gemiddeld zijn er 3 tot 4 behandelingen nodig om de juiste resultaat te behalen, bij littekens en striemen 6 tot 8 behandelingen. Interval tussen de behandelingen is 4 weken.